Future Trend Sports / Snowbike Team


Future Trend Sports on Espoossa sijaitseva vapaa-ajan tuotteiden maahantuoja sekä jakelija. Toimintaamme kuuluu myös Snowbiking lajin kehittäminen sekä lajiopetus Suomessa. Verkkokaupastamme löydät snowbikejen lisäksi myös erilaisia lifestyle tuotteita.

Future Trend Sports - maahantuoja ja jakelija.

Kehitämme ja edistämme Snowbike- lajia Suomessa ja maahantuomme lajin tuotteita. Edustuksessamme on myös muita rinne-elämään, extreme -urheiluun sekä lifestyle -kuvaukseen liittyviä tuotteita eri huippumerkeiltä. Kaikki valitsemamme tuotteet on tarkoin harkittu ja testattu, jotta ne soveltuvat mahdollisimman hyvin asiakkaillemme.

Meidät tunnetaan hyvästä asiakaspalvelusta. Haluammekin varmistaa, että jokainen asiakkaamme saa täydellisen tuotetuen sekä avun ennen ja jälkeen tuotehankinnan.

Yrityksemme sijaitsee Pohjois-Espoossa lähellä Serenaa, joten esim. snowbike tuotteita ostaessa on mahdollista käydä testaamassa laitteita ennen ostopäätöstä. Mahdollisuus myös pienimuotoiseen laskuopetukseen.

Snowbike Team - lajin kokeneet harrastajat apunasi

Snowbike Team on Future Trendin edustusryhmä, joka pitää esittelypäiviä sekä kouluttaa ja opettaa uusia harrastajia, hiihdonopettajia sekä yrityksiä Snowbikingin saloihin. Snowbike Teamin voi esim. tilata yritystapahtumiin tai juhlatilaisuuksiin.

Snowbike team myös kouluttaa vuokraamohenkilökunnan sekä hissityöntekijät aina kun keskus ottaa Snowbike laitteita vuokrattavaksi.