kickbike – Future Trend Sports

kickbike

Näytetään kaikki 2 tulosta

 • M10 TRAIL maastopotkulauta

  649.00

  Gravity Scooter M10 TRAIL -maastopotkulautaM10 on maastopotkulauta, joka on suunniteltu niin valjakkourheiluun kuin alamäkipotkulautailuun. Sen kevyt ja matala malli on helppo ja vakaa ajaa sekä ketterä ohjailla. Sopii erinomaisesti niin maastoon, hiekkatielle kuin päällystetylläkin tiellä. Toimii loistavasti niin alamäkipotkulautailussa kuin valjakkourheilussa.

  Erittäin kestävä CrMo-teräsrunko ja laadukkaat komponentit, kevyt etuhaarukka, leveät maastorenkaat sekä hydrauliset jarrut. Ominaisuuksiensa ansiosta potkulauta on koiravaljakkoajossa helpommin hallittavissa, parempi jarruttaa ja vakaampi yleisesti. Suuren astinlaudan ansiosta ajaja voi asettaa jalat kauemmas ohjaustangosta; tämä auttaa pidentämään potkua, antaen käsille, vatsalihaksille, selälle ja jaloille kattavan harjoituksen ja auttaa saavuttamaan halutun nopeuden. Ohjaustangon korkeutta voi säätää optimaalisen ajoasennon löytämiseksi.

  Quick View
 • URBAN BLACK katupotkulauta

  489.00

  Gravity Scooter URBAN TRAIL -katupotkulauta

  Gravity-skootter saapui kaupunkiin! Urban Black -malli on erityisesti kaupunkiympäristöön suunniteltu. Nauti vauhdista ajaessasi asfaltilla. Iso astinlauta ja matala painopiste tekevät pyörästä ketterän ja turvallisen, urheilullinen geometria ja esteettinen muotoilu kruunaavat potkulaudan.

  Suuri astinlauta tekee siitä ainutlaatuisen kaupunkipotkulaudan. Suuri lauta antaa ajajalle mahdollisimman paljon tilaa potkuttelulle. Kyytiin mahtuu mukavasti kaksi ihmistä. Astinlauta on valmistettu esteettisestä pyökistä.

  Tämän potkulaudan muotoilu on erittäin urheilullinen: pidämme nopeudesta ja Urban Black -sarjassa sinäkin huomaat sen. Suuri ja kapea etupyörä korostaa tätä urheilullista muotoilua.

  Quick View
0

Your Cart