sähköpotkulauta – Future Trend Sports

sähköpotkulauta

Näytetään kaikki 3 tulosta

 • E-DH Core 1000W sähköpotkulauta

  2,199.00

  Gravity Scooter E-DH Core 1000W . Suunniteltu vaativaan maastoon. 1000 W moottori ja 19″ x 2,5 takapyörä tekevät sähköpotkulaudasta todellisen maastopelin. Se on hiljainen, tehokas, vakaa, mukava ja turvallinen. 1000 W antaa vääntöä nousta rinnettä ylöspäin ja akku on suojattu tärinältä. Akun pystyy myös lukitsemaan avaimella.
  Matala painopiste helpottaa ajamista sekä tekee potkulaudasta hyvin vakaan ja turvallisen.

  Poista
  Quick View
 • e-M10 500W 36V sähköpotkulauta

  1,799.00

  Gravity Scooter E-M10 -sähkökäyttöinen maastopotkulauta on ihanteellinen menopeli jokapäiväiseen käyttöön missä tahansa maastossa. Koska se on vakaa, mukava ja turvallinen ajaa ja liikkua

  500 W moottori antaa sille tarpeeksi voimaa ylämäkien nousemiseen (riippuen jyrkkyydestä ja ajajan painosta). Akku on helppo irrottaa ja lukita avaimella varkauksien estämiseksi.

  Potkulaudan matala painopiste sekä CrMb-teräsvahvistettu runko ja korkealaatuiset komponentit tekevät siitä vahvan ja kestävän menopelin pitkäksi aikaa.

  Poista
  Quick View
 • e-URBAN BLACK sähköpotkulauta

  1,429.00

  Gravity Scooter e-Urban Black -sähköpotkulauta. Tämän kaupunkiympäristöön tarkoitetun sähköpotkulaudan erinomaisen toimintasäteen ansiosta käyt töissä, asioilla ja harrastuksissa helposti, vaivattomasti ja saasteettomasti.

  Gravity Scooter e-Urban Black -sähköpotkulauta on vakaa ja turvallinen. Avaimia ei tarvita. Vahva Cr-Mo-alusta, tilava astinlauta ja mukava ajoasento, matala painopiste ja mahdollisuus kuljettaa kaksi ihmistä. E-Gravity skootteri on varteenotettava vaihtoehto ruuhkabusseille ja yksityisautoille.

  CE-sertifikaatti nro 16/32301318. Sertifioitu ja hyväksytty konedirektiivin 2006/42 / EY mukaisesti, joka myös säätelee sähköpolkupyöriä. Sovelletaan samoja paikallisia liikennesääntöjä kuin sähköpolkupyörillä.

  Quick View
0

Your Cart