Kauppa

Aftershokz Aeropex -luujohdekuulokkeet, Musta
6 syyskuun, 2019
Insta360 ONE X 5.7K 360°-Actionkamera
9 syyskuun, 2019

Aftershokz Aeropex -luujohdekuulokkeet, Harmaa

169.00

Aftershokz-kuulokkeet ovat turvallisin tapa rinteessä tai urheillessa nauttia musiikista tai vastata puheluun ympäristöäänien peittymättä. Luujohdekuulokkeet on muotoiltu pysymään päässä kovemmassakin liikkeessä sekä kestämään hikeä ja kosteutta.

Aftershokz™ Aeropex -luujohdekuulokkeet

Aftershokz Aeropex ovat tällä hetkellä ylivoimaisesti parhaat urheilukuulokkeet. Erittäin kevyet ja sirot Aeropex -luujohdekuulokkeet vievät urheilukuulokkeet täysin uudelle vuosituhannelle. Uusi suunnittelu mahdollistaa uskomattoman tarkan ja korkealaatuisen äänen entistä vähäisemmällä värinällä. PremiumPitch 2.0+ -teknologialla saavutetaan dynaamiset bassot ja hyvä äänenvoimakkuus, jonka myötä ensiluokkainen äänenlaatu on taattu. Laskettele, skeittaa, pelaa, juokse, vaella, pyöräile, työskentele – Aeropex kuulokkeet soveltuu kaikkeen.

Kahdeksan tunnin akkukesto ja IP67 luokitus varmistaa että pidempikin urheilusuoritus ei pilaa kuuntelunautintoa. Ja mikä parasta niin kuulet samalla liikenteen tai ympäristön äänet ja pystyt turvallisesti reagoimaan tilanteisiin nopeissakin vauhdeissa. Aftershokz Aeropex on paras valinta rinteeseen ja vapaa-aikaan. Kuulokkeissa on magneettisen latauksen kosteushälytys, jolloin et vahingoita laturia tai kuulokkeita latauksen aikana.

Aftershokz kuulokkeilla on kahden vuoden takuu.


Ominaisuudet

pitkä käyttöaika nyne bluetooth kaiutin 8 tunnin käyttöaika, 10 päivän valmiusaika
 bluetooth Bluetooth v5.0, 10 metrin kantosäde
Taajuusvaste 20 – 20 000 Hz
Herkkyys 105 +/- 3 dB

waterprrof IP67 suojaus (pöly, hiki, kosteus)
microphone Sisäänrakennettu vesisuojattu mikrofoni (handsfree) -38dB ± 3dB
Paino 26 grammaa
Latausaika 2 tuntia (magneettiliitäntä)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

0

Your Cart