Kauppa

Nyne TT Bluetooth matkakaiutin
19 marraskuun, 2016
DJI Osmo Actionkamera
9 syyskuun, 2019

DJI Osmo Mobile 2 Gimbal -kännykälle

149.00

DJI Osmo Mobile 2 on kannettava kuvanvakaaja älypuhelimelle. Mikä vain on intohimosi, missä tahansa määränpääsi, ja milloin tahansa tunnen inspiraation iskevän, voit kuvata hetket elokuvallisilla liikkeillä uskomattoman helposti. Käyttämällä kevyttä älytoiminnoilla ja pitkällä akunkestolla varustettua DJI Osmo Mobile 2-gimbaalia kuvaat ja jaat tarinasi.

 

DJI Osmo Mobilen kolmiakselinen gimbaaliteknologia on ollut pitkään alan edelläkävijä. Kolmeen suuntaan tasapainottavat moottorit pitävät videosi vakaana, vaikka kätesi tärisisivät tai kyyti olisi pomppuisaa. DJI:n sisäänrakennettu SmoothTrack-teknologia tunnistaa ja kompensoi sinun kameraliikkeesi, varmistaen sulavan filmaattisen otoksen joka kerta.

Kevyeksi ja helposti kuljetettavaksi suunniteltu DJI Osmo Mobile 2 on valmistettu erittäin kestävästä muunnelluista komposiittimateriaaleista ja taittuvan muotoilun myötä se kulkee koko päivän hyvin mukana. Kaksisuuntaisella puhelinpidikkeellä vaihtelet helposti vaaka-ja pystyasennon välillä, jotta tallennat tilanteeseen sopivimman kuvan täyden näyttökoon formaatissa yleisöllesi. Lisäksi univeraalin 1/4″ tuuman kierteellä kiinnität DJI Osmo Mobile 2:n suosikki valokuvaustarvikkeisiisi.

Yksinkertaiset ohjaimet kahvassa auttavat käyttämään puhelimen kameraa kuin ammatilaiskameraa. Lisäksi applikaatiossa on integroidut asetukset mm. ISO-arvolle, suljinnopeudelle ja monelle muulle, jotta voi säätää kamera-asetuksesi juuri kuten haluat. Uusi Zoom slider-ominaisuus mahdollistaa zoom efektin käytön suoraan kahvasta ja voit toteuttaa visiosi entistä monipuolisemmin.

Uusi sisäänrakennettu akkujärjestelmä takaa jopa 15 tunnin käyttöajan; kolminkertainen verrattuna aiempaan Osmo Mobilen akunkestoon. Uudella USB-portilla lataan puhelintasi käytön aikana ja kahva toimii myös varavirtalähteenä muille sähkölaitteille kun olet tien päällä.

DJI:n oma älykäs sovellus DJI GO-tekee käytöstä sujuvaa ja kaikki älytoiminnot löytyvät sen sisältä. Näet livekuvan, säädät asetukset ja vaikka editoit videosi valmiiksi sovelluksessa. Myös livelähetykset onnistuvat sen kautta.

DJI Osmo Mobile 2:n älytoiminnoilla kuvaat helposti näyttäviä otoksia:

  • Timelapse – Muuta arkipäivän tilanteet näyttäviksi hetkiksi kuvaten Timelapsea. Kuvaa kukkivia kukkia tai ylitse vyöryviä pilviä, tallentaen niiden liikkeen vakaana otoksena.
  • Motionlapse – Voit säätää gimbaalin liikkuman viidellä eri tavalla Timelapse-otoksen ajaksi.
  • Hyperlapse – Kuvaat helposti Timelapse-videoita samalla liikkuen kameran kanssa.
  • Slow-mo – Upeita ja todella vakaita videoita hidastettuna.
  • Zoom control – Sisäänrakennetulla Zoom sliderilla voit operoida älypuhelintasi suoraan vakaajan kahvasta, tehden elokuvallisia ja sujuvia zoom-efektejä. Voit jopa toteuttaa dollyzoomin – visuaalisen efektin jonka vain ammattikuvausryhmät voivat toteuttaa.
  • ActiveTrack – Valitse kohteesi ja ActiveTrack seuraa, käyttäen sisäänrakennettuja sensoreita ja moottoreita taaten kuvan vakauden.
  • Panorama, Long exposure, Lightrail Mode – Valokuvaajat voivat laajentaa luovuuttaan helpoksi tehdyillä ominaisuuksilla suoraan applikaation kautta.
  • Live stream – Tee vakaata livelähetystä esimerkiksi suoraan YouTubeen tai Facebookiin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

0

Your Cart